VM-uppladdningsturneringen till Globen

Bild

Sverige laddar upp inför hockey-VM i Vitryssland med Oddset Hockey Games som flyttar tillbaka till Stockholm och Globen.

Oddset Hockey Games, OHG, gästspelade förra året i Malmö, men nu kommer turneringen hem till Stockholm igen.

Nytt för i år är att den spelas som förturnering till VM i Vitryssland. 1-4 maj spelas OHG och deltagande länder är förutom Sverige även Finland, Ryssland och Tjeckien.
– Intresset för att arrangera Oddset Hockey Games har varit stort vilket är glädjande. Stockholm Globe Arenas hade ett mycket attraktivt upplägg och anbud som vi nu sagt ja till och det känns riktigt bra, säger Tomas Bjernudd, marknads- och kommunikationschef hos Svenska Ishockeyförbundet

Hos Stockholm Globe Arenas som äger Globen är minerna uppåt då man lyckats ta tillbaka ett tappat evenemang.
– Ericsson Globe är en fantastisk hockeyarena och vi är naturligtvis jätteglada att Oddset Hockey Games vänder tillbaka till oss och Stockholm. En turnering i den här storleken hör hemma här i Ericsson Globe, säger Ninna Engberg, VD på Stockholm Globe Arenas.

1 maj
Finland – Ryssland, Finland
Tjeckien – Sverige, Ericsson Globe, Stockholm

3 maj
Finland – Tjeckien, Ericsson Globe, Stockholm
Sverige – Ryssland, Ericsson Globe, Stockholm

4 maj
Ryssland – Tjeckien, Ericsson Globe, Stockholm
Sverige – Finland, Ericsson Globe, Stockholm

Imorgon torsdag startar Karjala Cup med matchen Sverige – Tjeckien I Läkerol Arena i Gävle. Efter matchen åker Tre kronor till Helsingfors och Hartwall Areena för att möta Ryssland på lördag och Finland på söndag.