Turnéstart för Carola på Grönan

Hon är en av de största artister som Sverige någonsin haft och hon valdes i dagarna in i Swedish Music Hall of Fame. Efter hennes medverkan i TV-programmet ”Så mycket bättre” har karriären fått en nytändning och vårturnén har sedan länge varit slutsåld. Nu kan vi stolt meddela att Carola inleder sin sommarturné med en konsert på Gröna Lund den 27 maj.

Under hennes mer än 30-åriga karriär har Carola Häggkvist etablerat sig som en av Sveriges största och mest framgångsrika artister. Hennes största hits ”Främling”, ”Mickey” och ”Fångad Av En Stormvind” är en del av den svenska musikhistorien och få artister kan stoltsera med så många som 13 guld- och platinasäljande album. Hennes vårturné med 24 stopp i hela Sverige har sedan länge varit slutsåld. Den 27 maj inleds hennes efterlängtade sommarturné med det första och enda stoppet i Stockholm på Gröna Lunds Stora Scen kl. 20.00.

– Störst av allt är kärleken…men sedan kommer Carola på andraplats. Vi har ingen större stjärna än hon i Sverige och det känns fantastiskt att hon väljer att lägga sin turnépremiär hos oss på Gröna Lund, säger Kenny Mattsson, programchef på Gröna Lund.