Frispråkiga stjärnskottet Zara Larsson spelar på Grönan

Bara 15 år gammal fick hon sitt stora genombrott med låten ”Uncover” som 2013 toppade listorna och gav henne en Rockbjörn för ”Årets genombrott”. Sedan dess har hon två år i rad vunnit Rockbjörn för ”Årets Kvinnliga Live Artist” och hennes senaste album ”I” gick rakt in på albumlistans förstaplats. Den 8 maj kl. 20.00 ger hon sin första konsert på Gröna Lund.

Zara Larssons karriär tog fart redan 2008 när hon vann TV4:s ”Talang” med Céline Dion-låten ”My Heart Will Go On”. Hon fick släppa låten som singel och klev samma sommar upp på Gröna Lunds Stora Scen som gästartist under Sommarkrysset. Idag har hennes musik sålt platina och hon har blivit en av de största nya poptalanger vi har i Sverige. Hennes planerade konsert på Annexet var tvungen att ställas in, då hennes efterfrågan utomlands skjutit i höjden. Men då var Gröna Lund inte sena med att boka upp stjärnskottet istället. Den 8 maj kl. 20.00 kliver Zara Larsson ut på Stora Scen igen, men denna gång för att för första gången bjuda på en alldeles egen konsert på Gröna Lund.

– Zara Larsson är en av de hetaste popartisterna vi har just nu och jag är stolt och glad över att Grönan hade möjlighet att arrangera konserten. Jag och många med mig kan nu se fram emot att få se henne på Stora Scen i vår, säger Kenny Mattsson, programchef på Gröna Lund.

Zara Larsson är också känd för sin frispråkighet på sociala medier, som det här inlägget på Instagram:

To all the guys saying ”my dick is too big for condoms” TAKE A SEAT

Ett foto publicerat av Zara Larsson (@zaralarsson) Jan 5, 2015 kl. 12:40 PST