Debatt: Jag är nationalist och stolt!

Bild

Jag älskar mitt land! Mitt land är Sverige och jag är stolt mycket stolt över att vara just svensk! Varför är jag då stolt över att vara svensk? Jag älskar Sverige därför att vi är jämlika, vi är ett av de mest jämlika länderna i världen.

Jag älskar Sverige för mångfalden, vi är ett av de länder i världen med störst mångfald.

Det jag inte älskar med mitt kära Sverige är de som gör allt för att förstöra landet. Vare sig ni kommer från höger (rasister, nazister, fascister, vad ni nu kallar er) eller från vänster (RF, AFA, 365-rörelsen, eller vad ni nu kallar er), ni som agiterar med er religion, sexuella preferenser eller ultrafeminism med mera med mera.

I Sverige har det blivit fult att vara svensk, heterosexuell och man! Det är med andra ord fult att vara jag! Det ställer jag inte upp på!

Det är dags för oss svenskar att ta tillbaka vårt land, vår flagga, vår nationalism! Vi ska ta tillbaka det från alla som förstör både från höger och vänster!

Det är dags för oss heterosexuella att visa att vi klarar av att leva i ett samhälle där det är helt okej att vara homo-, bi- och transsexuell – samtidigt måste de homo-, bi- och transsexuella förstå att det är helt okej att vara heterosexuell, idag känns det inte så.

Det är dags för oss män (och kvinnor) att börja använda ett annat ord för jämställdhet än feminism. Feminismen är inte jämlik. Kan vi inte hitta ett nytt vettigt ord så ska vi använda jämställd i alla dess former!

Sätt inte bara stopp för nazister, fascister eller vad de kallar sig, sätt även stopp för Revolutionära Fronten (RF), Anti Fascistisk Front (AFA) eller vad de nu kallar sig. Det är de till vänster som göder rasister med sina kampanjer som till exempel denna från 365-rörelsen!